NALAZI SE NA PERCEPCIJI
KNJIGA ŽALBE
Blog
srijeda, kolovoz 19, 2009

'Kako vas nije stid što ste postali javni službenik samo zato što se u Hrvatskoj već devetnaest godina javnim poslovima ne bavi nitko tko ima imalo dostojanstva i moralnog i intelektualnog integriteta? Čast izuzecima. Upravo njima i prijetite.

Dok još uvijek traje stjecaj nesretnih okolnosti zbog kojih ste predsjednik Vlade Republike Hrvatske, umjesto da ste tajnik mjesnog ureda u okolici Pakraca ili Lipika, pokušajte čitati Montesquieua i Tocquevillea. Ili barem Nauku o upravi Eugena Pusića. Slutim da niste pročitali ni Ustav. Idite na večernji tečaj gdje će vam bilo tko pokušati objasniti što je fiskalna politika desnog centra i kakav ste skandal napravili s prijetnjom da nećete tolerirati javnu kritiku idiotske porezne politike vaše vlade. I gubite mi se s očiju!'

Gornji tekst je završetak otvorenog pisma kojeg je Jadranki Kosor s e-novina uputio Vuk Perišić, pravnik, odvjetnik i pisac iz Rijeke.

Oduševljena sam Jacinim upadanjem u ralje koje je tako artikulirano i usredotočeno melju, kad već naši ugledni oporbenjaci, tko će ga znati zašto, to sistematski propuštaju.

Otvoreno pismo Vuka Perišića Jadranki Kosor 2009. 

Ako poželiš i ti pisati našoj dragoj Krumpir Salati, možeš to učiniti ovdje.
Pogledaj što su drugi pisali.

(Tekst pisan žutim slovljem je link)


lutkalica @ 20:17 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
25008
Index.hr
Nema zapisa.